Ugrás a tartalomra
+36 1 325-83-80  office[kukac]dialogstudio.hu

Minőség és referenciák

MINŐSÉGPOLITIKÁNK IRÁNYELVEI:

Tevékenységünk középpontjában a Megrendelő áll.

A megrendelői igények alapos és részletes megismerésére, azokhoz való rugalmas alkalmazkodásra, testre szabott szolgáltatásokra, precíz, segítőkész tájékoztatásnyújtásra és tanácsadás biztosítására törekszünk. Nyelvoktatási tevékenységünkben fontosnak tartjuk a hallgatók felkészültségének és az oktatás speciális elvárásainak pontos feltérképezését, a hallgatók előrehaladásának, elégedettségének folyamatos nyomon követését, értékelését. Képzett, diplomás, szigorú felvételi eljárással kiválasztott, évente minősített nyelvtanárokat, fordítókat és tolmácsokat foglalkoztatunk, akik hivatásukat odaadással és lelkiismeretesen végzik, állandó szakmai felügyelet és irányítás alatt dolgoznak.

A partnerekkel való személyes kapcsolattartást tartjuk az egyik legfontosabb erősségünknek.

Cégünk méreteiből adódik tevékenységünk áttekinthetősége, mely a Megrendelő és Munkatársaink felé is számos előnnyel jár. Oktatási tevékenységünkben Megrendelőink igényeinek és tanáraink egyéniségének, speciális képességeinek összehangolására törekszünk, mindig személyesen egyeztetve az elvárásokat szolgáltatásainkkal. Hallgatóink nagy részével is személyes kapcsolatot ápolunk, mely lehetővé teszi, hogy folyamatosan figyeljük igényeiket, elégedettségüket. Fordítói és tolmácsolási tevékenységünk során a Megrendelővel való kapcsolattartás elengedhetetlen munkáink precíz elvégzéséhez.

Cégünk munkáját folyamatos fejlesztés jellemzi.

Lényeges, hogy képesek legyünk reagálni a piaci igényekre és kihívásokra. Nyelvoktatási tevékenységünkben tanáraink és hallgatóink visszajelzései alapján a speciális tanulási igények kielégítésére, a tananyag tökéletesítésére, a mind kedvezőbb tanulási feltételek megteremtésére törekszünk. Céges nyelvtanfolyamainkon akkreditált képzési programok szerint tanítunk. Fordítói és tolmácsolási tevékenységünkben nem ismerünk lehetetlent: minden igénynek és elvárásnak igyekszünk megfelelni, s munkatársainkat is e megfelelés lehetősége alapján választjuk ki. [:img:1:full:center:] Tagjai vagyunk az Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesületének (AFIOE), mely egyesület célja, hogy növelje az államilag elismert intézmények ismertségét, presztizsét, illetve megkülönböztesse azokat az akkreditálatlan – és sokszor komolytalan – konkurenciától. 2008-ban megkaptuk a tanúsítást, miszerint az ISO 9001-es szabványnak maradéktalanul megfeleltünk. A minőségirányítási rendszer tanúsítását a TÜV NORD Magyarország Kft. végezte.

Partnereink, akik számára nyelvoktatási, fordítási és tolmácsolási munkát végeztünk – mindannyian elégedettek szolgáltatásainkkal:

ERSTE Bank
 

 

CIB Bank
 

 

Citibank
 

 

Colling Kft.
 

 

Event Plus Services Kft.
 

 

Európai Utazási Biztosító Zrt.
 

 

BLUCRON Kft.
 

 

OVB Vermögensberatung Kft.
 

 

Lingvisit Educational and Language Travel Kft.
 

 

Car-Go Kft.
 

 

InterGest Hungária Kft.
 

 

Heraeus Kulzer Hungary Kft.
 

 

Joy Security Kft.
 

 

Magyar Építőművészek Szövetsége
 

 

Picasso Média Kft.
 

 

Created & Hosted by NETKEY